Blue Waters Inn

Advarsel: Jeg synes at BWI er det bedst placerede hotel i verden, så husk at spise brød til mine udsagn. Har du været på BWI og har nogle kommentarer til denne side vil jeg meget gerne høre fra dig: Er det virkeligt så godt som jeg synes, eller er det mig der er småtosset? Send straks en email!

Advarsel 2: Restauranten på BWI er pt (november 2007) nede i en bølgedal - kvaliteten på aftensmaden holder bare ikke! Morgenmaden er ok. Så man er henvist til en gang "bar mad" eller en tur ned til Speyside.

Generelt må det siges at hotellet ikke er noget særligt - det er placeringen der gør BWI til mit favoritferiemål! Ser man bort fra aircondition (installeret sidst i 2001 som et led i en general upgrade iflg. en assistant manager) har "Standard" værelserne har ingen "udstyr" som TV, radio, ur, minibar, telefon, føntørre, osv. Den slags er der ingenting af, men jeg savner det ikke.

"Hvad så med kolde drinks på altanen?", kan jeg høre dig spørge :) Hver dag stuepigen kommer forbi, sørger hun for frisk is til isboksen. På værelset er der en lille bakke med glas osv. Når du løber tør henter du blot mere i baren. Ønsker man køleskab, mulighed for at lave kaffe på værelset kan man vælge at bo i en "Self Catering Efficiency" - læs mere på www.bluewatersinn.com - det er noget dyrere, men kan man ikke undvære sin kop Gevalia-morgenkaffe, er det en god løsning. Jeg savnede køkkenet (køleskabet især) da jeg var af sted i april-maj 2000. For at du bedre kan få et indtryk af værelserne, har jeg lavet en lille side med billeder fra værelse 33, samt en side om værelse 18.

 

Battaux Bay BWI har sin egen lille bugt, Battaux Bay, som du ser tv. Hvis man ser bort fra folk som skal sejles til Little Tobago, er det næsten kun hotelgæster der ses på stranden.
På billedet ser du et lille udsnit af stranden. Billedet er taget fra kajen som ses i billedet ovenfor. Hotellet har kun 38 værelser, hvorfor der altid er god plads. Når der er rigtigt proppet kan man være meget heldig og se tyve mennesker på stranden :) 
Stranden er ca. en km lang. Billedet er lidt misvisende da der ses en del sten. Det er kun i strandens ender der er sten. Vandet er vidunderligt.
Her ser du et skævt skud at Battaux Bay, taget med et (for) billigt engangs undervandskamera, ude fra det største rev i bugten. I midten ses hotellets bar.
Her ses "the pier"/badebroen/kajen/whatever. De to både der ligger til kaj tilhører AquaMarine Dive, som er en diveoperator der ligger på hotellet. Ude ved det hvide tag, er der en trappestige, så man kan gå lige ned i vandet til de fisk der er beskrevet på siderne: Snorkling i Battaux Bay og Mere snorkling i Battaux Bay.
Til venstre ser du Blue Waters Inns logo. Fuglen er en Motmot, som har en meget flot hale. Til højre ses en rigtig Motmot - klik på billedet hvis du ønsker et større billede. 

Billedet er skudt på værelse 33's altan. Motmot kommer gerne forbi om aftenen og er man stille, kan den opleves tæt på.

På Blue Waters Inn gør de meget ud af Eco Turism (se http://www.bluewatersinn.com/award.htm) og i 2002 fik de en pris som Best Caribbean Eco Resort.

Tidligere blev der vist taget lidt lettere på sagerne, se billedet til venstre, der er taget på stien bag hotellet på turen i april-maj 2000. NO DUMPING - altså smid ikke affald.

Men som det ses på billedet til højre lidt ved siden af,  er der dumpet affald fra hotellet og det er forsøgt brændt af :(