Værelse på Blue Waters Inn, mm.

Denne side er nærmest en gentagelse af siden om værelse 33. Der er dog lidt mere end blot værelset der er billeder af.

Tv ses et lille pænt overflødigt skilt der viser vej til værelserne på 1. sal i blok 2. I baggrunden ses skiltet for blok 3.

Drej til højre her og du kommer ned på 'svalegangen', hvor du ofte vil se "gigantiske" firben, se billedet tv. Der er ikke noget at frygte - jeg har endnu ikke set et på værelserne.
Tv ses døren. Siden turen i april-maj 2000, har alle dørene fået keramiske dørnumre, pyntet med en Angelfish. Th ser du toilettet skudt fra 'svalegangen'. Da vinduet sidder lavt, må glasskodderne lukkes.
Værelset skudt fra døren. Det er et standard room med to queensize beds. Som det ses er der glasskodder og en dør ud til altanen. Det kan også anes at der ikke er særligt højt til loftet sammenlignet med værelse 33, hvilket sammen med at det eneste vindue på den anden side af værelset sidder lavt på toilettet, gør at det ikke lufter ret meget.
Tv ses toilettet, som ikke fejler noget bortset fra det lavtplacerede vindue og lidt manglende højde under bruseren!

Th ser du skabsfaciliterne.

Tv ser du Motmot sidde på muren på altanen. Han plejer at kigge forbi om aftenen. Det er en meget flot fugl og jeg forstår godt at den er hotellets logo. Hvorfor de nu er begyndt at sætte en stækket papagøje (th) på deres postkort dernede, forstår jeg ingenting af...

Muren er iøvrigt temmelig lav, så man skal ikke læne sig for langt ud over...

Som du måske kan fornemme foretrækker jeg at bo i blok 3 (nede ved diveshoppen), mest pga mere "luft" på værelset. Og da skal det være på 1. sal. Træerne (grapetrees) tager det meste af udsigten, men det er meget mere privat. Th du et skud af bagsiden af Blue Waters Inn. Først tv ser du trappen ned til blok 3 (1. sal) Kigger du ned af vejen ses skiltet ved blok 2 og helt nede for enden ses en bil ved receptionen.