Værelse på Blue Waters Inn.

På denne side har jeg samlet nogle billeder der alle viser et eller andet om værelse 33 på Blue Waters Inn, som jeg boede på i perioden 22. april - 6. maj 2000. Der er tale om et Standard Room med en King Size bed, beliggende på anden sal i en toetagers bygning (blok 3).
Til højre ser du værelset som det så ud ved ankomsten - ser pænt ud ikke? Som du kan se er der virkeligt noget King Size over sengen :) Bag den halvåbne skydedør anes altanen.

Nedenfor ser du værelset skudt i dagslys fra altanen.

Tv ses sengen og skabet der er til rådighed. Th ses det vakkelvorne bambusbord, som er det eneste bord der er i et standardværlse. I selfcatering værelserne er der også et spisebord. Den hvide væg som skabet står op af er toilettet. Det er "åbent i toppen - så der lydt hvis man slår en prut eller lign...
Tv ser du morgenbrisen skudt fra altanen. Man kan sige at udsigten ikke er noget særligt, men selvom den er meget bedre i værelserne i stueplan, er denne meget mere privat. Th ser du altanen skudt fra stranden.
Som rosinen i pølseenden: Th ses bruseren i brusekabinen på toilettet. Læg mærke til den fine finish :) Dette er typisk Tobago - hvorfor gøre noget ordenligt og pænt, når man blot kan nøjes med at lave noget der virker ?