Archer's Place

Turen 2007 var anderledes i det vi have planlagt at bruge nogle dage i Scarborough for at se byen. Vi havde på www.mytobago.info fundet et bed and breakfast som vi syntes så fint ud: Archer's Place på 37 Main St. 

Tv ser du vejen ned mod Scarborough centrum - det er en meget stejl bakke og turen op kan være meget hård.

Th enden af Main St. På det hvide skilt står der "To Fort King George" en af de få turist attraktioner i Scaborough. Ca 300 meter oppe af vejen ligger der et - efter Tobagoforhold - velassorteret supermarked.

Chaufføren vi kørte med fra Blue Waters Inn havde ikke hørt om stedet, og der var ingen skilte ved vejen der skulle signalere at her var er et B&B. Billedet th tyder nærmest på noget andet :)

Faktisk har Mr. Archer en lille kyllingeproduktion kørende...

Men den var god nok - og der var faktisk et skilt! Se th.

Vi blev budt velkommen af Mrs. Archer.

Der var en en fin lille veranda, hvor man kunne sidde og slappe af og se ud i bugten.
Der var tre værelser i alt - vi havde et med to queen size beds; benyttede kun den ene... Værelserne har ikke aircondition men en vifte i loftet; med fuld fart på kan man sove om natten.
Archers Place er vist et bed and breakfast, men det andet b så vi ikke noget af. Men vi havde adgang til køkkenet. Tv er Sonja i gang med at lave morgenmad.
Badeværelset "var på gangen" men meget fint.

Alt var i øvrigt meget rent og pænt!

Vi betalte 55 US$ om dagen pr. værelse. Mrs Archer var en fin værtinde og vi havde ikke problemer overhovedet. Kontakt informationer kan findes her