Mere om Tobago.

OK, tænker du. Det ser jo rigtigt godt ud, men hvordan kommer man derud? 

Der er ganske sikkert mange måder at komme til Tobago på, men her er hvad jeg gør: Jeg ringer til Nyhavn Rejser (tlf. 33 320 320) , siger "Tobago Madman her, jeg vil til Tobago igen og jeg skal bo på Blue Waters Inn" -- efter lidt trykken på computeren finder rejsekonsulenten ud af at der faktisk er en ledig plads på flyveren, hvorefter der sendes en fax til hotellet for at verificere at der også er plads her... Efter en lille uges tid kommer der så en meget velkommen kuvert fra Nyhavn Rejser der bla indeholder en bekræftelse, en, rejseplan, tre girokort, div rejseforsikringsreklamer. Rejseplanen ser ca. sådan her ud:


REJSEPLAN

Rejse til Caribien

Rejsedeltagere:

PEDERSEN/ALLANGLIESEMR ADT

Dato

Aktivitet

Tekst

Tider (lokale)

Flynr.

Status

24-11-01

Fly

København Kastrup

Afgang

8:35

DM0113

OK

Check-in: 1 time før afg.

24-11-01

London, Gatwick

Ankomst

9:30

24-11-01

Fly

London, Gatwick

Afgang

10:55

BA4507

OK

Tobago

Ankomst

16:00

24-11-01

Hotel

Blue Waters Inn

Check-in

17:00

OK

1 standard double Map

08-12-01

Check-out

12:00

08-12-01

Fly

Tobago

Afgang

21:05

BA4506

OK

Check-in: Check med flyselskabet

09-12-01

London, Gatwick

Ankomst

9:15

09-12-01

Fly

London, Gatwick

Afgang

12:55

DM0116

OK

09-12-05

København, Kastrup

Ankomst

15:45

De flyver med: DM = Maersk Air BA = British Airways

Vi ønsker dem en god rejse.


Som du kan se går flyveturen over London (Gatwick). BA flyver til/fra Tobago onsdag og lørdag. Læs mere om oplevelse af flyveturen med BA til Tobago her.

Uheldig check-in?

På turen i 2001 havde vi en lidt uheldig oplevelse: Da vi checkede in ved SAS-skranken oplevede vi for første gang at det ikke var muligt at checke in til hoppet LGW-TAB. Personen ved skranken oplyste at "SAS og BA ikke var de bedste venner", hvorfor han ikke kunne checke os in på BA-flyet. 

Dette er meget uheldigt da man så kommer i tidsnød i LGW, hvor man kun har 1 time og 25 minutter. Dette er ikke meget tid, især da der skal foretages terminalskift og DM113 ret ofte er lidt forsinket ud af København. Ud over et lidt stresset ophold i LGW risikerer man ikke at komme til at sidde ved siden af hinanden (det skete for os! - se hvilken plads jeg fik her) og man et helt sikker på ikke at komme med hvis BA har overbooket! (Det skete i 1999, hvor vi måtte over San Juan, Puerto Rico.)

Det er irriterende ikke at kunne sidde sammen med sine medrejsende, hvorfor man evt kunne overveje at tage til London dagen før. (Der er ikke andre morgenafgange til LGW fra CPH end DM113!)

Links:

British Airways BA flyver jeg altid med... 
American Express har en travelplanner (tidl. Internet Travel Network), hvor man kan finde forskellige forslag til evt. ruter.
Her kan der bestilles rejseforsikring online...
Europæiske Rejseforsikring - online bestilling.
Nyhavn Rejser - 'mit' rejsebureau. Har lige nu flg Tobago tilbud. Deres side er netop blevet redesignet og er helt klart et besøg værd!  
Strobel Travel - benyttede vi som arrangør for turen 2007. Vi havde sendt email til tre rejseselskaber, men kun Strobel havde svaret fornuftigt tilbage - så dem benyttede vi! Der var lidt misforståelser, men dem fik vi hurtigt rettet op på.
Falk Lauritsen har Tobago med i deres vinterkatalog (nov-april)!! Der tilbydes tre hoteller: Hotel Crown PointHotel Rex Turtle Beach og Hotel Coco Reef Resort.
Profil rejser kan tilbyde ophold på flg. hoteller: Blue Waters Inn, Arnos Vale og Plantation Beach Villas. (Baseret på katalog modtaget 080101)
Albatros travel benytter sig af flg. hoteller: Blue Waters Inn, Coco Reef, Grafton, Kariwak og Turtle Beach.

(Grafikken er "lånt" fra deres hjemmesider, da deres grafik tit skifter plads!)