Camping Ferie

Jo, den er god nok! Jeg er begyndt at holde ferie i Danmark, så efterhånden har jeg været nogle pladser rundt omkring. 

Denne side skal ikke tages for seriøst!

Nedenfor finder du en liste over pladser som jeg har overnattet på og hvad jeg synes om dem og det område de ligger i.

Plads Hvornår Min Vurd. Officiel Vurd. URL
Sevel Camping August 2004 10 ** http://www.sevelcamping.dk/
Bokildegårdscamping Sommer 2005 7 ** http://www.liseleje.com/bokildegaardscamping.htm
Billevænge Camping Aug/sep 2005 8 *** http://www.billevaenge-camping.dk/
Langå Camping Juli 2006 7 *** http://www.langaa-camping.dk/
Thurø Camping 19-21 august 2006 6 *** http://www.fdmcamping.dk/da-DK/pladser/thuro/
Gammelmark Strand Camping 22-25 august 2006 8 *** http://www.gammelmark.dk/
Grenen Camping 31.08-01.09 2008 9 *** http://www.grenencamping.dk/
Læsø Camping & Hytteby 02-04 september 2008 7 *** http://laesoe.dk-camp.dk/
Tempelkrogens Familiecamping 13-15 marts 2009 8 http://www.tempelkrogen.dk/
Ore Strand Camping 10-12 juli 2009 7 ** http://www.orestrandcamping.dk/
Bork Havn Camping 13-16 august 2009 9 *** http://www.sitecenter.dk/bork_havn_camping
Lønstrup Camping Møllebakken 16-20 juli 2010 8 *** http://www.campingloenstrup.dk/
Ballum Camping 27-29 maj 2011 10 *** http://www.ballum-camping.de/
Køge Sydstrand Camping 22-24 juli 2011 7 ** http://www.koegesydstrandcamping.dk/
Broager Strand Camping 26-29 august 2011 7 ** http://www.broagerstrandcamping.dk/

 

Forklaring
Plads: Navnet på pladsen. Klik og du får lidt om hvad jeg synes om pladsen mm.
Hvornår: Cirka dato
Min Vurd.: Tobagomadmans vurdering - fuldstændigt subjektiv. Skalaen der benyttes er 1-10, jo højre jo bedre.
Officiel Vurd: Antal stjerner på www.camping.dk
URL: Læs mere her, som regel pladsens egen hjemmeside.

 

Sevel Camping
Dejlig skøn lille plads! Vi så downtown Sevel, Hjerl Hede, Skive by.

 

Bokildegårdscamping
OK - vi var der kun for overnatningens skyld, så bortset fra en gåtur til Liseleje så vi ikke noget af lokalområdet.

 

Billevænge Camping
Vi havde stort set pladsen for os selv! Lidt problemer med strømmen og lidt "slidte" toiletter, men ellers OK. Vi så "hele Langeland" fra den gode beliggenhed midt på øen.

 

Langå Camping
OK, men for lidt plads imellem vaske og gasblus i køkkenet. 9-huls mini-golf bane (15 kr/pers):
Hul Sonja Allan Stig
1 3 3 4
2 10 7 5
3 10 1 3
4 7 4 5
5 8 5 5
6 8 3 4
7 10 8 10
8 5 4 3
9 10 10 10
SUM 71 45 49

Der er sælges Hancock! (Kr 20,- incl 3 kr i pant).

Pladsen ligger klods op af Gudenåen, så der er god mulighed for fiskeri, jvf billederne i butikken blev der fanget imponerende flotte laks! Gratis bordfodbold i fin tv-stue med pool (altså billard)

Vi så Randers Regnskov (fabelagtigt!), Ebeltoft Zoo (rigtigt godt - køb en "safari rundtur"!), Fregatten Jylland og Ebeltoft by.

NB: Skal du til Langå by er der IKKE en sti eller lign - du skal ud på vejen og op over broen.


 

Thurø Camping
Fin og dejlig plads, men belslut jer nu til om det er penge eller poletter!! Godt fælleskøkken, bortset fra manglende papirrulle. Butikken på pladsen lukkede kl. 17!

Vi så Valdemar Slot (meget flot, imponerende samling af udstoppede dyr), Egeskov slot (fantastisk!), Gelsted Kræmmermarked og Svendborg by.


 

Gammelmark Camping
Fantastisk beliggenhed - tag en plads på en af "terasserne" : Udsigten er fantastisk (man kan bla se Dybbel Mølle), perfekt til lidt rødvin og en gang ost... Vi oplevede pladsen som lidt dyr og fælles køkkenet er simpelthen for småt (tre gaskomfure klods op af hinanden uden aflæggeplads dur ikke - en ommer!)  Meget fin og professionel betjening (i den begrænsede åbningstid). Husk at gå en tur ned på stranden, drej th, gå fremad indtil stolpen med "udsigtspunkt" - gå op og se hvorfra preusserne bombarderede Dybbel Mølle mv i 1864 - fin udsigt!

Det er køkkenet, den "lukkede" tv-stue, samt den begrænsede åbningstid der trækker ned, ellers er pladsen til 10!

Vi så Dybbel Mølle og det historiske center, Sønderborg by (allle gode vandingssteder ligger tilsyneladende nær havnen) - husk at gå i Juhl Bolighus (rigtig flot, lad venligst være med at købe skrivebordet i kirsebærtræ på anden sal (ca. 43.000) - jeg sparer op!), desuden Frøslevlejren: Sæt en hel dag af hvis du er interesseret i anden vendens krig og den slags! Udover selev museet om lejren er der flere andre oplevelser på stedet: Jeg brugte rigtig lang tid i FN-museet! Endelig købte vi en trailer i Tyskland.


Grenen Camping
Ligger (beskyttet af klitter) lige ved Skagerak. Det er en velholdt plads, hvor der "altid" føles som om der lige er blevet gjort rent. Vi var der sidst på sæsonen, men alligevel var det imponerende så rent der var. En lille gåtur (1,5 km) og du er i Skagen by. Vi så Anchers hus, vandrede byen rundt, spiste og drak godt på Skagen Bryghus (prøv en sampler!) og var naturligvis ude på grenen... En tur til Råbjerg mile blev det også til - den vandrene sandbunke må du bare se!

Vi fandt det lidt underligt at man ikke måtte sidde og spise/drikke i TV-stuen, hvor der var utallige spiseborde?


Læsø camping og hytter
Hver enkelt plads er "enorm" og de fleste er omkranset af tæt hæk, som man føler virkelig at man kan være sig selv. Nyt flot køkken, men desværre kan de nymodens gasblus åbenbart ikke leveres med robuste drejeknapper? ØV - surt - det var et dejligt køkken (husk penge til ovenen). Lidt øv i badebygningen - manglede kroge/aflægningsplads, men rent og ellers fint (hvis man ser bort fra hvad en 7. klasse kan gøre ved sådan et rum ;)). Eneste anke var at der var ekstremet mange myg!! (Tak til Autan) Læsø var nærmest gået i "vinterhi", men vi så Saltsyderiet, musæet, Læsøtårnet og spiste frokost på Spegeriet (kan anbefales).

Vejret var ikke med os, så vi kørte rundt i bil - på Læsø kan det ellers anbefales at køre på cykel..


Tempelkrogens Familiecamping
Vi var der i en weekend i marts i en af deres luksushytter (Excellent Hytter). Så der var ikke meget camping over det og da hytten havde alle faciliteter, benyttede vi ikke pladsens fællesfaciliteter.

Ore Strand Camping
Lidt slidt campingplads på kanten af Vordingborg, men med megen hygge. Vi var der i forbindelse med Vordingborg festuge, hvor det lige netop lykkedes at få en plads.

Bork Havn Camping
Skøn og velplejet campingplads. Vi var der i forbindelse med en familiefest, så humøret var godt på forhånd. Gode køkkener (dog irriterende køkkenrulle automat!), men ingen "låne ting", så man skal have alt med. Fine toiletter/baderum. Rigtig god teltplads med strøm.

Lønstrup Camping Møllebakken
Dejlig lille camping plads, nærmest i byen. Fine toiletter/baderum (god plads og varmt vand inkluderet i prisen, selvom der var Bøvlingbjerg kortlæsere..) Lille fællesrum. Rigtig god teltplads med strøm. Lille reception hvor der kan bestilles brød.

Ballum Camping 
Tæt på vadehavet og dermed massere af vind. Heldigvis også en plads med gode læmuligheder! Sæsonen var ikke begyndt endnu så vi oplevede nærmest at have faciliteterne for os selv. Kanon modtagelse af campingmutter: Der udleveres en velkomstpakke med brochure over hvad der er værd at se i Sønder Jylland. Ugens aktiviteter kan ses i de lokale aviser som man også for udleveret - fantastisk service!!

Køge Sydstrand Camping
Slidt gammel camping  plads med begrænsede faciliteter. Fællesrummet er "udenfor" køkkenet; så det er en plads bedst til godt vejr!  Men ALT er meget pænt holdt. Reception hvor der kan bestilles brød (inden 18:30). Tæt på havnen i Køge. Oplevede Køge Museum og KØS (besøg dem samme dag med rabat!)

Broager Strand Camping
En dejlig plads tæt på vandet. Meget flinke værtsfolk - vi fik en dobbeltplads til vores telt, så vi kunne slå det op på "knolden" imellem plads 37 & 38. TAK for det - uha vi fik meget vand! Den eneste anke er vel at der kun er tre kombinerede lave mad / vaske op pladser i køkkenet; vi oplevede kø for at komme til selvom det var sidst på sæsonen. Sønder Jylland er et dejligt område også i regnvejr. Husk at se Catrhinesminde Teglværk - en stor oplevelse. (Husk en 10'er til at se maskine kører. Og KONTANTER; der modtages ikke kort.