Budapest 2008

Sonja og jeg var på en tur i Budapest (24. til 29. august 2008.) Vi fløj med (igen) Sterling (kr. 2.636,00 incl bagagetilæg (kr. 100,00), afbestillingsforsikring (kr. 340,00) samt afgifter (kr. 550,00))

 
Vi havde booket en lejlighed på Internettet og samtidig havde vi booket en vogn fra lufthavnen ind til lejligheden på  Nyari Pal utca 5 lige ved siden at den store gågade; centralt på Pest siden i Budapest.

Vi blev mødt i lufthavnen af Thomas Lantos (der vist ejer firmaet). Vi gav €8/person for at blive hentet i lufthavnen, selve lejligheden kostede €295,00 (€59/dag).

Fremme i lejligheden efter en spændende tur i Budapests traffik :) fik vi en grundig introduktion til lejligheden samt et "nice to know / does & donts / etc" A4 ark skrevet af Thomas (nyttigt), samt et kort over Budapest..

På billederne ved siden af ser du Nyari Pal utca. Tv ses kigget ned mod Molnar utca og til højre ses Vaci utca; den store gågade. (Svarer til Strøget i København.)

På billederne ovenfor kan du ane de siderne/enderne af ?-kirken som ses tv. De er skudt fra lejlighedens lille altan.

Du kan klikke på alle billeder for at se dem i lidt størrer udgave. Jeg skal beklage at de alle er "telefon"-kvalitet (600x800 eller roteret)